Колаж БГ он еър, НехамерПродължава посещението на авторитетен европейски лидер у

...
Колаж БГ он еър, НехамерПродължава посещението на авторитетен европейски лидер у
Коментари Харесай

Румен Радев към Нехамер: Не обещаваме нулева миграция, но даваме най-доброто от себе си

Колаж БГ он еър, Нехамер

Продължава визитата на авторитетен европейски водач у нас.

Не обещаваме нулева миграция, само че даваме най-хубавото от себе си. Това съобщи президентът Румен Радев, откакто инспектира границата дружно с австрийския канцлер Карл Нехамер, който дойде на работно посещаване у нас, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Искам да благодаря на канцлера Нихамер за признатата покана да пристигна в България и да се запознае на място с защитата на българо-турската граница. Радвам се, че водената от него делегация през днешния ден имаше опция да се запознае с действителната обстановка на границата и с метода, по който ние я охраняваме ", сподели президентът.

" Нелегалната миграция е предизвикателство за обединена Европа. България - в отбрана на своята национална сигурност и като виновен член на Европейски Съюз, поставя големи старания за справяне с това предизвикателство. Ние сме построили напълно с наш народен бюджет ограда по цялата граница. По продължение на тази граница са ситуирани разнообразни стационарни и мобилни системи за наблюдаване и цялата информация се обобщава в районния център в Безмер ", уточни Радев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР